Arbeidsbegeleider (4 vacatures)

Informatie

PI Ter Apel
Ter Apel
36

Werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen

Als je werkt bij DJI, kies je voor mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. DJI’ers staan voor een mensgerichte en professionele aanpak. Ze dragen bij aan de veiligheid van Nederland. En we willen onze teams versterken. Daarom zoeken we mensen die sterk in hun schoenen staan, verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig werken.

De uitdaging

Jij bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. De producten vinden hun weg veelal binnen Nederland, maar soms ook naar het buitenland. Jouw rol is om een groep van gedetineerden een vak te leren; met elkaar run je de productieafdeling, waarbij jij de mensen stimuleert en motiveert, maar soms ook moet begrenzen. Je regelt de planning en de verloning van de gedetineerden, je bewaakt de kwaliteit van de producten en indien nodig steek je zelf de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat alles weer soepel verloopt. Je maakt altijd deel uit van een team, samenwerking in het team is een zeer belangrijk onderdeel van deze functie.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde, bij voorkeur technische, mbo-4 of hbo opleiding en technische affiniteit. Daarnaast heb jij enige ervaring met de coördinatie van productie activiteiten en samenwerking binnen teams.

Wat biedt DJI jou?

DJI is een stevige, stabiele organisatie met een belangrijke maatschappelijke taak. DJI wil een goede werkgever zijn die medewerkers faciliteert in hun ontwikkeling. Daarom investeert DJI in vakmanschap en leiderschap. Het Rijk biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Informatie opvragen en solliciteren doe je via onderstaande button “direct solliciteren”. Je wordt doorgelinkt naar de vacaturepagina van werkenvoornederland.nl. Hier kun je rechtstreeks solliciteren. Wil je eerst meer informatie over de vacature? De contactgegevens voor het opvragen van informatie staan ook op de vacaturepagina.

Sollicitatieformulier

Delen op