Complexbeveiliger

Informatie

PI Ter Apel
Ter Apel
36

Werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen

Als je werkt bij DJI, kies je voor mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. DJI’ers staan voor een mensgerichte en professionele aanpak. Ze dragen bij aan de veiligheid van Nederland. En we willen onze teams versterken. Daarom zoeken we mensen die sterk in hun schoenen staan, verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig werken.

De uitdaging

Veiligheid binnen de PI Ter Apel. Daar sta jij voor. Voor gedetineerden, medewerkers en bezoekers. Je bent de ogen en oren van de PI.  Uitdagend werk? Jazeker! Jij weet als persoon, en dankzij de interne opleidingen die je volgt, altijd de rust en veiligheid te bewaken. Je draagt als complexbeveiliger onder andere bij aan de veiligheid door het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles. Je controleert legitimatiebewijzen, checkt in- en uitgevoerde goederen en informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zorg jij voor een ongestoorde tenuitvoerlegging van straffen en maatregelen. Oftewel: je voorkomt ontsnappingen en zorgt voor veiligheid en orde binnen de inrichting. Voordat je bij ons begint, volg je één of meer interne opleidingen. Zo ben je helemaal klaar voor het werk dat je gaat doen.

Jouw profiel

Je beschikt over een mbo diploma en bent gemotiveerd om beveiliger te worden. Of je de opleiding Beveiliger (niveau 2) of Beveiliging (niveau 3 of 4) hebt afgerond of niet. We scholen je eventueel graag bij. Bijvoorbeeld door een opleiding voor het interne bijstandsteam (IBT).

Wat biedt DJI jou?

DJI is een stevige, stabiele organisatie met een belangrijke maatschappelijke taak. DJI wil een goede werkgever zijn die medewerkers faciliteert in hun ontwikkeling. Daarom investeert DJI in vakmanschap en leiderschap. Het Rijk biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Informatie opvragen en solliciteren doe je via onderstaande button “direct solliciteren”. Je wordt doorgelinkt naar de vacaturepagina van werkenvoornederland.nl. Hier kun je rechtstreeks solliciteren. Wil je eerst meer informatie over de vacature? De contactgegevens voor het opvragen van informatie staan ook op de vacaturepagina.

 

Sollicitatieformulier

Delen op